Bayern Munchen – Inter (27/7) Hörnspel hämtas

  • Speltips: Inter över 3.5 hörnor
  • Odds: 1.62
  • Spelstopp: 13.35
  • Spelbolag: Unibet

Motivering: Efter en stabil vinst i förra kupongen vi spelade på Inter hörnor så fortsätter vi även idag. Vi hade över 5.5 och 6.5 hörnor senast mot Lyon och det satt riktigt fint. Det brukar alltid ta 2-3 månader innan bolagen lär känna lagen, Inter dominerar hörnor med 30/38 matcher över 5.5 förra året och man kunde spela med bra värde och låg lina nästan halva säsongen. Nu testar vi och ser hur lång tid det tar för bolagen att förstå detta i år. Inter har exakt samma spelare som förra året på offensiv planhalva och har fått in en av dom mest offensiva tränarna i Serie A. Spaletti och sitt 4-3-3 system dominerade också hörnor förra året med Roma och när han tar över seriens bästa “hörn” lag så talar det mesta åt samma håll i denna matchen.

Vi måste vara beredda på att Bayern är ett bra lag och har bra försvar. Dom kommer vilja prestera mycket bättre än dom gjorde mot rivalerna Milan. Men 4-0 resultatet som Milan drog med sig kan också motivera Inter att gå framåt i denna matchen och “bevisa” att dom inte är att räkna bort.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Bayern Munchen – Inter (27/7) Hörnspel hämtas till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades