Basket Speltips (10/1): Dongbu Promy och Seoul Thunders i förarsätet

Godmorgon spelvänner. Som med allt spelande kommer det toppar och dalar. Fru Fortuna skrattade mig rakt i ansiktet igår och påvisade att ibland så gäller varken logik eller statistik. Jag borstar av mig gruset och har letat fram en dubbel jag tänker kliva in lite hårdare än vanligt på. Självklart delar jag detta speltips med er läsare och Seoul Thunders blir grundidén.

Match 1: LG Sakers – Dongbu Promy, Koreanska KBL

8e placerade Sakers tar emot serieledaren Promy som inlett det nya året med 4 raka vinster. Sakers själva har enbart 1 vinst sen årsskiftet och det var mot krislaget Sonicboom som ligger tvärsist. Inbördes har Dongbu Promy vunnit 5 senaste mötena och deras amerikaner Benson och Burton levererar på riktigt bra nivå just nu. Jag väljer att spela Dongbu Promy -4,5 poäng till 1,81x insatsen.

Match 2: Seoul Thunders – Dusan Sonicboom, Koreanska KBL

7e placerade Thunders tar emot sistaplacerade Sonicboom som nu har 12 raka förluster och är såväl sämsta hemma som bortalag i serien. Thunders har bara 1 vinst på de 5 senaste matcherna men man har mött tufft motstånd och spelat 3 av dessa på bortaplan. Hemma ser det bättre ut med 3 vinster på de 5 senaste matcherna. Inbördes har lagen möts 6 gånger under 2017 och där har Thunders ett övertag med 4-2 i matcher. När Seoul spelat hemma har man 4-1 i inbördes möten. Med tanke på Sonicbooms urusla form för tillfället och att Thunders är betydligt starkare på hemmaplan än bortaplan samt att Thunders fått 1 dags längre vila inför detta möte så väljer jag att spela Seoul Thunders -3,5 poäng till 1,67x insatsen.

•Speltips: Dubbel, Dongbu Promy -4,5 poäng och Seoul Thunders -3,5 poäng @ 3,02

•Spelstopp: 11:00

•Spelbolag: 10Bet som erbjuder alla nya kunder 100% insättningsbonus, sätt in 2000kr spela för 4000kr via denna länk

Tipsa om Basket Speltips (10/1): Dongbu Promy och Seoul Thunders i förarsätet till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades