Basket Speltips: Samsung Blue Minx – Shinhan Sbirds

Godmorgon alla spelsugna! Gårdagen bjöd på ännu en rek som gick in. Dongbu Promy åkte som väntat och gjorde jobbet. De vann med 11 poäng och spelet på -6 poäng satt som en smäck. Inget större utbud idag men jag tycker mig ha hittat ett guldkorn i Koreanska dambasketligan WKBL där Samsung Blue Minx tar emot Shinhan Sbirds och här har jag en idé som jag hoppas ska smaka bra till morgonkaffet.

Matchen: Sbirds dåliga bortafacit

Damligan i Sydkorea består enbart av 6 lag där det lag som vinner ligan går direkt till final och 2an och 3an gör upp i en Semifinal. Ligan är väldigt ojämn och handlar egentligen om 2 lag som gör upp om titeln och ett tredje som frenetiskt försöker haka på och stör dom emellanåt, det laget är Samsung Blue Minx. Idag möter man fjärdeplacerade Shinhan Sbirds som är näst sämsta laget på bortaplan i ligan. Blue Minx har startat 2018 på ett strålande sätt och slagit både 1an och 2an och nu tar man alltså emot Sbirds på hemmaplan med självförtroendet och formen på topp.

Analys och statistik

Blue Minx har 3 raka vinster varav 2 var mot 1an och 2an i ligan medans Sbirds hade 7 raka förluster innan man vann senast mot femteplacerade KEB Hanabank. Inbördes har lagen mött varandra 1 gång denna säsong och då vann Blue Minx. Med rådande form i lagen och Sbirds usla bortastatistik så väljer jag att spela på Samsung Blue Minx -2,5 poäng till oddset 1,72. Nu håller vi i formen och startar den nya veckan på bästa sätt. Lycka till vid ryggat spel.

Speltips: Samsung Blue Minx -2,5 poäng

Odds: 1,72

Spelstopp: 11:00

Spelbolag: 10Bet som erbjuder alla nya kunder 100% insättningsbonus, sätt in 2000kr få 4000kr att spela för via denna länk

 

Tipsa om Basket Speltips: Samsung Blue Minx – Shinhan Sbirds till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades