Basket Speltips: Perth Wildcats blir grundidén

Godmorgon spelvänner! Eller godnatt kanske jag skulle säga då jag skriver detta speltips samtidigt som Sverige – Kanada spelar JVM final. Gårdagens spel bjöd på guld då både spelet på Brisbane Bullets +7,5p och KCC Egis satt. Bra plus i kassan och idag bjuder jag på en fyrling till strax över 11x insatsen med Perth Wildcats som grundidé.

Match 1: Sydney Kings – Perth Wildcats, australiensiska NBL

Sistaplacerade Sydney Kings tar emot förstaplacerade Perth Wildcats och det är här jag har dagens grundspel. Kings har gått otroligt tungt denna säsong och har förlorat båda mötena med Perth med förkrossande siffror. 101-74 och 93-69. Att vi får hela 1,90x insatsen på Perth -2,5 poäng ser jag som rena bjudoddset och tackar för räkmackan.

Match 2: Illawara Hawks – Melbourne United, australiensiska NBL

Hawks på en 5e placering tar emot 2a placerade Melbourne United och precis som i match 1 så har Melbourne vunnit båda mötena lagen emellan denna säsong, 78-84 och 91-73. Hawks har spelat upp sig till en slutspelsplats via sitt hemmaspel men idag möter man helt enkelt ett för bra lag, Melbourne jagar dessutom förstaplatsen och jag väljer att spela den raka 2an till fina 2,10.

Match 3: Goyang – Incheon, Koreanska KBL

Goyang huserar i botten på tabellen på en 9e plats och ligger således näst sist. Idag möter man ett 6e placerat Incheon som spelat upp sig betydligt på senaste matcherna. Senaste 2 mötena lagen emellan har Incheon vunnit och med formen man visar upp för dagen så tror jag man vinner igen. Jag spelar Incheon -2,5 poäng till 1,67.

Match 4: Changwon Sakers – Busan Sonicboom, Koreanska KBL

8e placerade Sakers tar emot sistaplacerade Sonicboom i ett bottenmöte. Sonicboom har en väldigt tuff säsong i bagaget och går igenom ett generationsskifte i laget. Man ligger hopplöst sist och jag väljer att spela Changwon -2,5 poäng till 1,67 pga att man dels har hemmaplansfördel men också att man vunnit senaste 3 mötena lagen emellan.

•Speltips 1: Fyrling

•Odds: 11,19

•Spelstopp 07:00

 

•Speltips 2: Perth Wildcats -2,5 poäng

•Odds: 1,90

•Spelstopp: 07:30

•Spelbolag samtliga odds: 10bet som erbjuder alla nya kunder 100% insättningsbonus, sätt in 2000kr spela för 4000kr via denna länk

Tipsa om Basket Speltips: Perth Wildcats blir grundidén till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades