Basket Speltips: Mobis Phoebus vs Dongbu Promy

Mobis Phoebus – Dongbu Promy, Basket Koreanska KBL

Matchen:

Dags för lite europeisk och asiatisk basket här på hemsidan. Förmiddagens speltips hämtar jag från koreanska basketligan KBL där alltså fjärdeplacerade Mobis Phoebus tar emot serieledaren Dongbu Promy. Mobis har vunnit sina 5 senaste hemmamatcher mycket tack vare sitt försvarsspel som är bland de bättre i ligan. Idag kommer jag välja att lägga slantarna på att det blir under 162 poäng totalt i matchen. Dels möter man serieledaren och kommer vilja dra ner på tempot då detta fungerat bra för hemmalaget mot nämnt motstånd men också för att just motståndarna förlorat 3 av sina 6 senaste bortamatcher. Serieledaren Dongbu Promy är alltså inte riktigt så stabila på bortaplan för tillfället och faktum är att man bara tagit 1 bortaseger mot Mobis på de 5 senaste försöken. Båda lagen har sina försvarsbjässar tillgängliga för spel och skadeläget i övrigt ser bra ut i båda lagen.

Statistik:

Mobis har 10 raka segrar medans Dongbu blandar och ger. Dongbu vinner på hemmaplan men har otroligt svårt att plocka några poäng på bortaplan för tillfället. Linan på 162 poäng då? Jodå vi får gå tillbaka ända till 2014 för att hitta senast som lagen klev över linan när Mobis spelade på hemmaplan. Hela 12 möten med Mobis som hemmalag har man hunnit med sen dess och inte en enda gång har man klivit över linan på 162 poäng. Jag vet vart mina poletter hamnar och denna bet känns väldigt bra.

• Speltips: Matchen slutar under 162 poäng

• Odds: 1,80

• Spelstopp: 11:00

• Spelbolag: 10bet med 100% insättningsbonus upp till 4000kr via denna länk

Lycka till om ni ryggar!

 

Tipsa om Basket Speltips: Mobis Phoebus vs Dongbu Promy till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades