Basket Speltips: Incheon – Seoul Thunders

Incheon – Seoul Thunders, basket koreanska KBL

Godmorgon alla spelsugna! Gårdagens rek satt som en smäck så grattis till alla som valde att rygga. Jag fortsätter att hämta ännu ett spel från Koreanska basket ligan KBL, denna gång är det matchen mellan Incheon och Seoul Thunders som jag fokuserat på.

Matchen:

Ett mittenmöte mellan två lag där Incheon huserar på en sjätteplats som innebär slutspel och jagande Seoul Thunders på en sjunde plats. Senast lyckades Incheon med nöd och näppe slå LG sakers (98-96) i en match man borde kunnat kontrollera betydligt bättre. Det såg kantigt och stelt ut och man undrar hur harmonin är i laget. Thunders slog samma lag i sin senaste match (81-78) men med en helt annan kontroll på matchen. Lagen emellan så har Thunders vunnit de 5 (!) senaste mötena och det är även här jag tänkt slänga in degen.

 

Analys

Varje lag har sin nemesis, en motståndare som helt enkelt inte passar ens spelstil, vi ser det i alla sporter där topplag alltid har svårt med en viss motståndare som huserar i botten på tabellen. Nu är Incheon inget topplag men borde ligga nån placering till upp i tabellen. Men när jag erbjuds ett odds på 2,65x insatsen på ett Thunders som vunnit 5 senaste mötena mot Incheon och 15 av 20 möten lagen emellan sen 2015 så hugger jag utan tvekan. Lägger man till att det bara skiljer 1 placering mellan lagen och att Seoul Thunders jagar slutspelsplats så blir spelet än mer intressant. Båda lagen har intakta trupper så detta bäddar för en väldigt intressant match.

•Speltips: Seoul Thunders rak 2a

•Odds: 2,65

•Spelstopp: 11:00

•Spelbolag: 10bet med 100% insättningsbonus upp till 4000kr via denna länk

Lycka till vid rygg!

 

(mer…)

Tipsa om Basket Speltips: Incheon – Seoul Thunders till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades