Basket Speltips: Dusan Sonicboom – Dongbu Promy

En underbar morgon spelvänner! Jag hoppas många läste och ryggade mina rekar här på hemsidan igår för inte nog med att grundidén Perth Wildcats vann så gick även fyrlingen till 11x pengarna in. Ett väldigt skönt tillskott i kassan och jag kommer leverera fler kombospel när jag hittar värde. Idag ska vi dock rikta in oss på 1 match från Koreanska KBL mellan Dusan Sonicboom och Dongbu Promy. Häng med!

Matchen

Sonicboom går uruselt denna säsong och man ligger tvärsist i tabellen. Man har nu hela 11 raka förluster och läget ser inte ut att ljusna då man spelade senast igår och förlorade med hela 12 poäng mot 8e placerade Sakers. Idag möter man serieledarna Dongbu Promy som fått 1 dags vila innan detta möte och dessutom har tre raka vinster och 8 vinster på sina senaste 9 matcher. Faktum är att man på sina senaste 3 vinster slagit 2an, 3an och 4an i tabellen och har hittills denna säsong vunnit 71% av sina matcher. Motståndarna Sonicbooms vinstprocent är pinsamma 12,9%.

Analys

Senast lagen möttes hade Dongbu Promy uppvisning på hemmaplan och vann med hela 25 poäng. Detta var på julafton så det mötet finns färskt i minnet hos spelarna. Ett Dongbu som går som tåget just nu mot ett Sonicboom som puttar sin bil utan luft i däcken och som dessutom spelar back-to-back ska bara kunna gå på ett sätt. Jag väljer att spela Dongbu Promy -6 poäng till 1,70 och även om matchen kan springa iväg i resultatet så vill jag gardera mig mot att Dongbu bara åker och ”gör jobbet” på bortaplan.

Speltips: Dongbu Promy -6 poäng

Odds: 1,70

Spelstopp: 07:00

Spelbolag: 10bet som erbjuder alla nya kunder 100% insättningsbonus, sätt in 2000kr spela för 4000kr via denna länk

Tipsa om Basket Speltips: Dusan Sonicboom – Dongbu Promy till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades