Basket Speltips: Dubbel från Asien

Godmorgon allihopa! Gårdagen lämnade mer att önska spelmässigt då tipset på Samsung Blue Minx inte gick i lås. Trots att man tilldelades nästan dubbelt så många frikast som motståndarna så vann man inte. Det gäller ju att sätta frikasten också. Surt sa räven och ett litet hack i den annars så fina formen jag hittat över de senaste dagarna. Idag är det dags för en dubbel som ger strax över 3x pengarna. Jag har hittat vad jag tycker är 2 finfina spel på över/under marknaden när det gäller antal gjorda poäng. Haka på!

Match 1: Incheon – Seoul Knights, Koreanska KBL

Incheon har gått riktigt bra senaste tiden och tagit 4 segrar på de 5 senaste matcherna, däribland mot serieledaren Dongbu Promy.

Idag möter man andraplacerade Seoul Knights som spelat 6 hemmamatcher på raken och bara vunnit hälften av dessa och formen är ett frågetecken. Nu ska man på bortamatch mot ett formtoppat Incheon som spelar tight försvar och inte tillåter nåt högre tempo i sina matcher. Knights lär få slita för sina poäng i denna match. 2017 möttes lagen 3 gånger och den totala poängskörden blev 147, 142 och 161. Jag väljer att spela under 165 poäng till 1,63x insatsen.

Match 2: Nanjing Tongxi – Shenzhen, Kinesiska CBA

Nanjing på en 12e plats tar emot Shenzhen på en 7e plats. När de här lagen möts så är det öppna spjäll som gäller. Full fart framåt från båda håll och inte mycket till försvarsspel. Lagen har mött varandra 7 gånger sen 2014 och i alla möten utom 1 så har dom klivit över linan på 212 poäng med råge! Tar man mötena 2017 som ändå får ses som de mest relevanta så har dessa slutat 128-112 och 129-98. Jag tycker oddset på över 212p är ett bjudodds sett till historiken mellan lagen och spelar över 212 poäng till finfina 1,86. Lycka till vid rygg!

Speltips 1: Dubbel @ 3,05, match 1 under 165 poäng – Match 2 över 212 poäng

Speltips 2: Singel @ 1,86, Nanjing – Shenzhen över 212 poäng

Spelstopp: Dubbel 11:00 Singel 12:35

Spelbolag: 10Bet som erbjuder alla nya kunder 100% bonus, sätt in 2000kr spela för 4000kr via denna länk

 

Tipsa om Basket Speltips: Dubbel från Asien till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades