Basket Speltips: Bullets och Egis spelvärde ordnar degen?

Godmorgon spelvänner! Gårdagens speltips här på hemsidan blev en riktig nagelbitare och tyvärr föll vi på målsnöret men visst fanns det spelvärde där till 2,65.

Vi fokuserar om och idag finns det en hel del matcher som jag tycker det finns spelvärde i men vi börjar med 2 matcher som går av stapeln kl 09:30 och kl 11.

Match 1: Cairns Taipans – Brisbane Bullets, australiensiska NBL

Dags för derby i NBL där 6e placerade Taipans tar emot ärkerivalen och 7e placerade Bullets. Ett möte med mycket känslor och där Bullets vunnit de tre mötena man hittills spelat denna säsong. Båda lagen har intakta trupper och allt är dukat för en högexplosiv match. Det lär bli mycket fouls och jag tror på en jämn och tjurig match. Jag väljer och spela Brisbane +7,5p till fina 1,62 men lägger även en mindre insats på den raka 2an till 2,55 då jag anser att Bullets mycket väl kan vinna även detta fjärde möte. Faktum är att Bullets är det enda laget som Taipans inte lyckats slå denna säsong i NBL.

Match 2: KCC Egis – Anyang, koreanska KBL

3e placerade Egis mot 5e placerade Anyang. Även här har ett lag vunnit samtliga möten lagen emellan denna säsong och det är KCC Egis. 3 gånger har man stått som segrare när lagen drabbat samman och idag går man för vinst för att ta chans att hoppa upp till en andra placering. Egis har dessutom fått 2 dagars längre vila och är det andra bästa hemmalaget i ligan. Jag väljer att spela den raka 1an på KCC Egis till 1,86.

•Speltips 1: Brisbane Bullets +7,5p

•Odds: 1,62

•Speltips 2: Brisbane Bullets rak 2a

•Odds 2,55

•Spelstopp: 09:30

 

•Speltips 3: KCC Egis rak 1a

•Odds: 1,86

•Spelstopp 11:00

•Spelbolag samtliga odds: 10bet som erbjuder nya kunder 100% insättningsbonus upp till 4000kr via denna länk

Lycka till vid rygg!

 

 

 

Tipsa om Basket Speltips: Bullets och Egis spelvärde ordnar degen? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades