Basket Speltips 9/7: Houston Rockets – Golden State Warriors

Houston Rockets – Golden State Warriors

Godkväll basketfans! Visst vann Knicks igår, dock med den irriterande nackdelen att man gjorde det med endast 2 poäng. Vi hade -2,5 poäng på dom. Att man dessutom ledde med 4 poäng och den sista 2an var helt meningslös var än mer irriterande. Inatt hoppar jag allt vad handikapp heter och spelar en rak 2a till 1,80. Det är matchen mellan Houston Rockets – Golden State som blir liret. Haka på!

Houston Rockets – Golden State Warriors

Warriors unga spelare har tagit vid där A-laget avslutade sin säsong, på topp. Obesegrade hittills i summerleague och laget spelar mycket mer som just ett lag jämfört med många andra lag där det i vissa fall enbart handlar om att enskilda individer vill visa upp sig. Inatt möter man ett Rockets som förvisso vann sin förra match mot Pacers men som stundtals klappade ihop totalt i matchen. Warriors har sett ytterst stabila ut och har blandat upp truppen bra med några bekanta ansikten som har nba erfarenhet i Jordan Bell och Jones. Man har även Johnson som leverat bra. Man har även fått in Brown som satte frikastrekord under föregående collegesäsong med 80 av 86 satta. Rutin blandat med väldigt bra nya tillskott och ett flow i spelet som man inte ser hos många andra summerleague lag tror jag ordnar biffen inatt. Lycka till vid rygg.

✅ Golden State är obesegrade i summerleague hittills

✅ Stabiliteten i laget

✅ Rockets har inte fått lika många matcher att spela ihop sig på

⚠️ Båda lagen har bra 3 poängsskytte. Blir Rockets heta från 3 poängslinjen kan det bli jämnt

Speltips: Golden State att vinna matchen @1,80

Units:8

Liga: NBA summerleague

Spelstopp: 01:30

Spelbolag: Rizk, 100% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Basket Speltips 9/7: Houston Rockets – Golden State Warriors till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades