Basket Speltips 9/4: Slutspelsdubbel från Danmark och Finland

Godmorgon Spelvänner! Mycket tråkigt på den turkiska matchen igår där vi är med hela vägen till slutminuten i matchen. Efes tilläts göra 5 poäng utan att Besiktas kunde svara och linan på +6 sprack då Efes tillslut vann med 9 poäng. Jag riktar in mig på slutspelsbasket i Europa idag då skrällarna avlöser varandra i nba just nu innan slutspelet. Jag har hittat en dubbel med en match från Danmark och en från Finland. Haka på!

Match 1: Randers – Horsens (Danmark)

Horsens skall bara ta sig till final i år och har varit övermäktiga för de flesta lagen i danska ligan denna säsong. Man vann första mötet i denna semifinalserie efter att ha krossat Randers i första halvan för att sen kunna kontrollera matchen till en stabil seger. Inbördes har Horsens vunnit de 19 senaste matcherna lagen emellan och jag tror knappast att den statistiken förändras idag då Horsens är ännu bättre denna säsong. Jag spelar Horsens -4 poäng till 1,56.

Match 2: Helsinki Seagulls – Kouvot Kouvola (Finland)

Kvartsfinal i finska ligan och Helsinki Seagulls får lite av ett drömmotstånd i Kouvot. Man har vunnit de senaste 6 mötena inbördes men har även en förkrossande statistik på hemmaplan mot detta lag. 7 senaste matcherna har man vunnit och har en hemmastatistik mot Kouvot på 8-2 totalt. Det mentala övertaget tillsammans med hemmaplansfördelen gör att jag även här spelar Seagulls -4 poäng till 1,50. Lycka till vid rygg.

Speltips: Horsens och Seagulls, båda -4 poäng i en dubbel @2,34

Units: 6

Spelstopp: 17:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

10bet dubbel

Tipsa om Basket Speltips 9/4: Slutspelsdubbel från Danmark och Finland till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades