Basket Speltips 9/10: Atenas – Instituto de Cordoba

Godkväll basketfans! Gårdagens speltips på Neptunas satt klockrent och skönt att man börjar hitta formen inför kommande NBA säsong. Måndagar är i regel en seg dag när det gäller basket men inatt har jag hittat ett riktigt guldkorn. Matchen är mellan Atenas och Instituto de Cordobas. Haka på!

Atenas – Instituto

Atenas har hittills spelat 4 matcher i Torneo super 20 med 2 vinster och 2 förluster. Instituto har bara spelat 2 matcher i turneringen då man även deltar i south american League. Dock har man god form och har vunnit de 2 matcherna man spelat i turneringen hittills. Båda lagen har fått vila sen den 5e och inför detta derby kommer man alltså utvilade och med fullt fokus. Vad som är väldigt intressant här är att Instituto vunnit de 8 senaste mötena mellan lagen och även de 4 senaste gångerna man spelat på bortaplan mot Atenas. Sett till form och inbördes statistik så investerar jag 8 units här på Instituto -1,5 poäng till finfina 1,83x smeten.

4 vinster på lagets 5 senaste matcher och en knapp förlust senast mot Franca på bortaplan vittnar om god form för Instituto. Atenas har däremot bara 2 vinster på lagets 5 senaste matcher och grus i maskineriet. Med poängskillnad i cupen med 272 gjorda men 299 insläppta och där Instituto har 166 gjorda och bara 140 insläppta på hälften så många matcher spelade så tror jag hårt på en vinst för gästerna här. Lycka till vid rygg.

✅ Instituto har god form med 4 vinster på lagets 5 senaste matcher

✅ Gästerna har vunnit de 8 senaste mötena inbördes

✅ Derby så motivationen är på topp

⚠️ Lillebror ska gå upp mot storebror

Speltips: Instituto de Cordoba -1,5 poäng @1,83

Units: 8

Spelstopp: 02:30

Liga: Torneo super 20 (Argentina)

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 9/10: Atenas – Instituto de Cordoba till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades