Basket Speltips 8/4: Anadolu Efes – Besiktas (Turkiska Super Ligi)

Goddag Spelvänner! Efter ett par stressiga dagar där endast korta rekar på fb sidan hunnits med så är det dags att kavla upp ärmarna och servera er en rek här på hemsidan. Spelen i gruppen har dock suttit varpå senast en dubbel till 2,25 kunde inkasseras. Idag bjuds det på massa bra basket och jag tycker oddssättarna har missbedömt en match grovt i turkiska ligan. Matchen jag kollat in är mellan Anadolu Efes och Besiktas. Haka på!

Matchen

Efes kunde senast skrällvinna i Euroleague mot ett Baskonia som redan var klart för slutspel. Dock var det en vinst med enbart äran som pris då man kom hopplöst sist i turneringen. I den inhemska ligan ligger man på en 6e plats och ser ut att ta sig till slutspel. Det är dock väldigt tight kring placeringarna och den så viktiga hemmaplansfördelen för topp 4 lagen är något som Besiktas kommer kriga för. Besiktas som ligger på en 3e plats och som har fått vila sen månadsskiftet inför detta möte har kunnat slipa på detaljerna rejält. Man vann hemmamötet mot Efes denna säsong och har 4/5 vinster de senaste gångerna lagen mött varandra.

Dessa lag har historiskt sett spelat jämna matcher mot varandra. De gånger de sprungit iväg lite i resultat så är det Besiktas som vunnit med större siffror. Den våghalsiga tar ett skott på den raka 2an här till 2,55 men jag väljer istället att spela med rejäl fallskärm när bolagen ändå bjuder på det. Jag spelar Besiktas +6 poäng och tror att det kan räcka väldigt långt till fina 1,70. Lycka till vid rygg.

Speltips: Besiktas +6 poäng @1,70

Units: 7

Spelstopp: 14:15

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om Basket Speltips 8/4: Anadolu Efes – Besiktas (Turkiska Super Ligi) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades