Basket Speltips 7/7: Atlanta Hawks – New York Knicks

Goddag Spelvänner! Dags för Sverige att tvåla till England i fotbollen. Självklart blir mycket fokus där men jag har kollat in en match i nba summerleague. Mötet är mellan Atlanta Hawks och New York Knicks. Spelet på Golden State satt fint senast så jag hoppas på nytt klirr i kassan här. Häng med!

Atlanta Hawks – New York Knicks

Hawks start på summerleague har varit en besvikelse. 3 raka förluster och man har inte kunnat svara upp till förväntningarna alls. Stora förluster mot både Grizzlies och Spurs följdes upp med en 5 poängförlust mot Jazz igår. Man är alltså back to back här och möter ett heltaggat Knicks som gör debut i årets summerleague. En del intressanta namn dyker upp i Knicks spelarlista som Ochefu från Villanova och Garret från Depaul. Knicks är historiskt sett duktiga på att plocka upp unga bra spelare men man förlorar dom senare i drafts och A-laget har därför haft svårt senaste säsongerna att nå slutspel. Nu möter man alltså ett Hawks som värvat någorlunda intressant men som inte fått det att stämma överhuvudtaget. Ett utvilat Knicks med hungriga spelare som vill visa upp sig mot ett Hawks som är back to back. Jag spelar Knicks -2,5 poäng till fina 1,94 och investerar 7 units. Lycka till vid rygg.

✅ Hawks har 3 raka förluster

✅ Hawks är back to back

✅ Knicks kommer utvilat

⚠️ Debut i årets summerleague för Knicks. Hur inspelat är laget?

Speltips: New York Knicks -2,5 poäng @1,94

Units: 7

Liga: NBA summerleague

Spelstopp: 23:30

Spelbolag: Leovegas, 200% Bonus upp till 1000kr

Tipsa om Basket Speltips 7/7: Atlanta Hawks – New York Knicks till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades