Basket Speltips 7/6: Olympiakos – Panathinaikos (Grekiska A1 ligan)

Goddag Basketfans! Nattens spel på Golden State smakade mumma. Trots att Curry hade en tuff afton så steppade Durant upp som en jätte och resten av Golden State levererade. Ikväll är det daga för match 2 i den grekiska finalen. Inte helt oväntat står återigen Olympiakos och Panathinaikos som aspiranter till titeln. Häng med!

Matchen

Olympiakos vann oväntat första mötet borta mot Panathinaikos. Panna tappade matchen när man enbart gjorde 6 poäng i andra quartern. Annars har panna varit helt outstanding denna säsong. Man slutade som 1a i ligan och är bästa bortalaget i densamma. Detta möte är lillebror mot storebror och även om Olympiakos lyckades dela ut en snyting senast så tror jag det skall mycket till för att Panna ska släppa till 2-0 i matcher här. 3 senaste gångerna man spelat borta mot Olympiakos har man vunnit. Kanske var det den otroliga pressen från hemmafansen som gjorde att det låste sig senast. Hursomhelst är det 2 Athenlag som möts här så stöd kommer finnas till båda lagen. Singleton och James är stabila amerikaner i Panna men senast var Calathes som är lagets playmaker otroligt hårt uppvaktad och Antentokoumpo hade en tuff kväll. Det lär blir en sevärd match och jag tycker 2,30 på den raka 2an helt klart är spelvärd här. Det är trots allt storebror som skall piska tillbaka lillebror i skorna.  Lycka till vid rygg.

✅ Panna har vunnit 3 senaste mötena på bortaplan mot Olympiakos

✅ Calathes gör ytterst sällan 2 dåliga matcher på raken

✅ Inte samma otroliga tryck på panna som på deras hemmaplan.

⚠ Olympiakos vann första mötet

Speltips: Panathinaikos att vinna @2,30

Units: 7

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 7/6: Olympiakos – Panathinaikos (Grekiska A1 ligan) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades