Basket Speltips 7/10: Neptunas – Skycop (Vytautas)

Godmorgon Basketfans! Fjärde raka vinsten håvades in igår då Spirou vann med 10 poäng över Leuven Bears. Mycket rolig basket idag men jag landar på en match från Litauen, nämligen mötet mellan Neptunas och Skycop. Är du med och jobbar in 5e raka?

Neptunas – Skycop

Neptunas har startat säsongen med 3 vinster på 4 matcher och är i bra slag för dagen. Vinst borta senast mot Alytaus och basen med Grant, Masiulis, Weaver och Williams börjar få bra fart under skorna.

Skycop eller Vytautas som dom ibland kallas har 2 vinster på lagets 4 inledande matcher. Storstryk mot topplagen Rytas och Zalgiris men vinst mot bottengänget Siauliai senast och en tidigare vinst mot Lietkabelis på hemmaplan.

De 5 senaste mötena inbördes har Neptunas vunnit med marginal och 1,79x degen för -5 poäng känns klart spelvärt. Då har vi insatsen tillbaka om Neptunas vinner med exakt 5 poäng.

Som ni ser har man klarat den linan med god marginal i de flesta av dessa möten och jag tror man har god chans att göra det även idag. Senast Skycop vann borta mot Neptunas var 2016 efter förlängning så man har otroligt svårt att ta poäng här. Spelet blir alltså Neptunas -5 poäng till 1,79 och jag önskar alla ryggare ett stort lycka till i jakten på 5e raka vinsten.

✅ Neptunas har vunnit de fem senaste mötena inbördes

✅ Neptunas är hemmastarka och Skycop har inte vunnit här sen 2016

✅ Skycop är ett ostabilt bortalag

⚠️ Neptunas egna 3 poängsskytte kunde låsa sig emellanåt förra säsongen

Speltips: Neptunas -5 poäng @1,79

Units: 5/10

Spelstopp: 14:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 7/10: Neptunas – Skycop (Vytautas) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades