Basket Speltips 7/10: Neptunas – Skycop (Vytautas)

Godmorgon Basketfans! Fjärde raka vinsten håvades in igår då Spirou vann med 10 poäng över Leuven Bears. Mycket rolig basket idag men jag landar på en match från Litauen, nämligen mötet mellan Neptunas och Skycop. Är du med och jobbar in 5e raka?

Neptunas – Skycop

Neptunas har startat säsongen med 3 vinster på 4 matcher och är i bra slag för dagen. Vinst borta senast mot Alytaus och basen med Grant, Masiulis, Weaver och Williams börjar få bra fart under skorna.

Skycop eller Vytautas som dom ibland kallas har 2 vinster på lagets 4 inledande matcher. Storstryk mot topplagen Rytas och Zalgiris men vinst mot bottengänget Siauliai senast och en tidigare vinst mot Lietkabelis på hemmaplan.

De 5 senaste mötena inbördes har Neptunas vunnit med marginal och 1,79x degen för -5 poäng känns klart spelvärt. Då har vi insatsen tillbaka om Neptunas vinner med exakt 5 poäng.

Som ni ser har man klarat den linan med god marginal i de flesta av dessa möten och jag tror man har god chans att göra det även idag. Senast Skycop vann borta mot Neptunas var 2016 efter förlängning så man har otroligt svårt att ta poäng här. Spelet blir alltså Neptunas -5 poäng till 1,79 och jag önskar alla ryggare ett stort lycka till i jakten på 5e raka vinsten.

✅ Neptunas har vunnit de fem senaste mötena inbördes

✅ Neptunas är hemmastarka och Skycop har inte vunnit här sen 2016

✅ Skycop är ett ostabilt bortalag

⚠️ Neptunas egna 3 poängsskytte kunde låsa sig emellanåt förra säsongen

Speltips: Neptunas -5 poäng @1,79

Units: 5/10

Spelstopp: 14:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.