Basket Speltips 6/10: Leuven Bears – Spirou Charleroi

Godkväll Spelvänner! Real Madrid gjorde oss inte besvikna igår och ännu ett spel satt med grön bock i bokföringen. Att Ayon fattades märktes knappt och Real såg bara sådär magiskt bra ut. Ikväll ska vi till Belgien för att hämta kvällens speltips. Matchen jag kollat in är mellan Leuven Bears och Spirou Charleroi. Häng med!

Leuven Bears – Spirou Charleroi

Spirou har hunnit komma igång med europaspelet och har börjat bra. I den inhemska ligan skiljer det mycket mellan toppen och botten och Leuven ska inte ha mycket att hämta här. Många bolag erbjuder bara en fast lina på spelet men jag hugger faktiskt -6,5 poäng till 1,88 på Leovegas. Jag tycker vi får lite av ett övervärde här och hade mycket väl kunnat se linan upp mot -9,5 istället. Spirou kommer från seger i returmötet mot Murcia i Champions League kvalfinalen. Tyvärr vann Murcia med något större siffror i första mötet. Jag förväntar mig därför mer fokus på den inhemska ligan från Spirou. Lagets 3 amerikaner som startade senast stod för en solid insats, framförallt i försvaret. Håll koll på Ford, Hammonds och Hunt ikväll då jag tror de står för en minst lika bra insats här mot ett betydligt svagare motstånd. Ett motstånd man slagit i de 5 senaste mötena inbördes. Stort lycka till vid rygg!

✅ Spirou är igång ordentligt och har fått matchtempo i kroppen

✅ Man har slagit Leuven i de 5 senaste mötena inbördes

✅ Lagets amerikaner presterar på bra nivå

⚠️ Leuven vann premiären i serien och kan överprestera något på hemmaplan

Speltips: Spirou Charleroi -6,5 poäng @1,88

Units: 4

Spelstopp: 20:30

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 6/10: Leuven Bears – Spirou Charleroi till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades