Basket Speltips 5/7: Piratas de Quebradillas – Fajardo (Puerto Rico)

Godkväll Spelvänner! Lakers stod för en riktig plattmatch igår och både singel och trippel rök på enbart den matchen. Rekarna från Puerto Rico har varit bra och inatt hämtar jag mitt spel från ett personligt favoritlag. Jag tror Piraterna från Quebradillas rövar hem skatten åt oss inatt igen. Häng med!

Piratas – Fajardo

Piratas fortsätter att gå bra och ligger på en andraplats i tabellen. Inatt möter man fyran Fajardo som förlorade senast mot San german. Det är just bortaspelet som spökar för Fajardo där man bara vunnit 23,1% av sina matcher. Piratas däremot har vunnit 81,8% av sina hemmamatcher och har bara 3 förluster på lagets 20 senaste hemmamatcher. Man har dessutom 5 raka hemmavinster inför detta möte. Inbördes har Piraterna vunnit de 5 senaste mötena lagen emellan. Fajardo har bara 2 vinster på lagets 10 senaste bortamatcher och jag tror man får extremt svårt även inatt i denna match.

Jag väljer att kliva ner något på handikapplinan och tycker att Piratas -5 poäng till 1,75 känns som ett mycket bra spel. En liten extra säkerhet att vi får pengarna tillbaka om Piratas skulle vinna med exakt 5 poäng. Insatsen blir 8 units här. Piratas på hemmaplan är trots allt väldigt svårslagna. Lycka till vid rygg.

✅ Piratas har vunnit 5 senaste mötena mellan lagen

✅ Piratas har bara 3 förluster på lagets 20 senaste hemmamatcher

✅ Fajardo har bara vunnit 23,1% av sina bortamatcher

⚠ Fajardo sprattlar till emellanåt och spelar över sin förmåga vilket har stört topplagen

Speltips: Piratas de Quebradillas -5 poäng @1,75

Units: 8

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 5/7: Piratas de Quebradillas – Fajardo (Puerto Rico) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades