Basket Speltips 5/7: Golden State Warriors – LA Lakers

Godkväll basketfans! Piraterna från Quebradillas fäktades med träsvärd igår och åkte på en skrällförlust när Farajo satte en buzzerbeater 3a. Otroligt svag insats från hemmalaget. Ikväll fortsätter NBAs summerleague och jag tar sikte på matchen mellan Golden State warriors och LA Lakers. Häng med!

Warriors – Lakers

Warriors rookielag har startat summerleague på ett fantastiskt sätt. Vinst mot både Miami Heat och Sacramento Kings är imponerande. Lakers däremot spelade jämnt första matchen mot ett Sacramento med bra spelare för att sedan göra bort sig fullständigt mot Miami. Nu möter man ett Golden State lett av Jordan Bell som fick mycket speltid under slutspelet med warriors föregående säsong.

Warriors kommer som sagt med 2 raka vinster inför detta möte och även om vinsterna i sig varit imponerande, i synnerhet mot Sacramento Kings som ändå anses ha värvat väldigt intressanta spelare så är sättet man lirat på det som imponerat på mig. Jordan Bell har steppat upp som en ledare här med sin rutin och resten av truppen har leverat på hög nivå. Vad som är anmärkningsvärt är hur bra försvarsspel warriors lirat. Man har gjort 150 poäng framåt men bara släppt in 122. Jämför det med Lakers som förvisso gjort 167 framåt men släppt in 187. Jag lirar återigen 8 units och spelar Golden State warriors -2,5 poäng till 1,87. Lycka till vid rygg.

✅ Golden State har vunnit 2/2 hittills i summerleague

✅ Lakers har förlorat 2/2

✅ Golden States försvarsspel

⚠️ Lakers var usla senast. Hur långt räcker en skärpning här?

Speltips: Golden State warriors -2,5 poäng @1,87

Liga: NBA Summerleague

Units: 8

Spelstopp: 21:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr 

Tipsa om Basket Speltips 5/7: Golden State Warriors – LA Lakers till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades