Basket Speltips 5/4: Olimpia Milano – Panathinaikos

Godkväll Spelvänner! Sista omgången i Euroleague står för dörren och ikväll riktar jag blicken mot matchen mellan Olimpia Milano och Panathinaikos. Ena laget är avhängt från slutspelsdrömmarna medans det andra har allt att spela för ikväll. Haka på så berättar jag mer.

Matchen

Milano har haft det tufft i säsongens Euroleague och kommer av allt att döma sluta bland de 3 lagen i botten. Ikväll har man inget annat än äran att spela för. Panathinaikos däremot är helt klara för slutspel iom sin 5e placering i tabellen. Dock så behövs en vinst ikväll om man vill ha chans att hamna top 4 och på så sätt få den extremt viktiga hemmaplansfördelen i slutspelet.

Motståndet kunde inte vara bättre då man slagit Milano i de 3 senaste mötena lagen emellan. Grekerna kommer till denna match med 8 raka vinster och självförtroendet på topp. Antetokounmpo är ett namn som återfinns i pannas trupp och det är ingen mindre än The Greek Freak’s bror som spås en framtid i nba även han. Calathes gör bland sina bästa säsonger från bänken och Singleton bara öser in poäng. Ett heltaggat Panathinaikos alltså med allt att spela för mot ett avhängt Milano som hellre fokuserar på den inhemska ligan. Jag väljer att spela Panathinaikos -5 poäng till oddset 1,70 och satsar 8 units på spelet. Lycka till vid rygg.

Speltips: Panathinaikos -5 poäng @1,70 (insatsen tillbaka vid vinst med exakt 5 poäng)

Units: 8

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

 

Tipsa om Basket Speltips 5/4: Olimpia Milano – Panathinaikos till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades