Basket Speltips 5/10: Valencia – Real Madrid

Godmorgon basketfans! Igår kunde vi håva hem en vinst efter att Tenerife gjort jobbet i andra halvan av matchen och slog nykomlingen Breogan med 90-78. Vi stannar kvar i Spanien och kollar in mötet mellan Valencia och Real Madrid. Haka på!

Valencia – Real Madrid

Valencia förlorade mot Unicaja i seriepremiären men vann senast mot Lyon Villebaune i EuroCup. Stor skillnad på motstånd i de 2 matcherna och nu ska man ta emot Real Madrid. Madrid som kommer från vinst i seriepremiären mot Tenerife och som haft ”långledigt” sen dess. Ayon stod för inte mindre än 17 rebounds i premiären och spelare som Llull och Randolph var vassa med 12 respektive 13 poäng. Real har en bred bra trupp med några av spanska basketens toppnamn inblandat i mixen. Jag tror Valencia får det tufft här dels med tanke på deras tighta spelschema de senaste dagarna men också att Real kommer utvilat och skadefritt till denna drabbning. Visst har Valencia slagit Real tidigare men omständigheterna kring denna match gör att jag tror hårt på en Realseger. Man ser piggare ut än vad man gjort på länge och är obesegrade genom försäsongen. Dock tycker jag linan är lite högt satt och nöjer mig med att spela Real -4 poäng till 1,62. (Pengarna tillbaka vid vinst med exakt 4 poäng) Lycka till vid rygg på detta spel.

✅ Real har bra flow i laget och kommer med fina förutsättningar till denna match

✅ Valencia fick stryk i premiären mot Unicaja och vissa stunder var spelet uselt

✅ Llull, Ayon och Randolph har sett ruggigt bra ut på försäsongen och under seriepremiären

⚠️ Valencia har slagit Real tidigare

Speltips: Real Madrid -4 poäng @1,62

Units: 5

Liga: Spanska ACB

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 5/10: Valencia – Real Madrid till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades