Basket Speltips 4/7: Lakers skapar grunden i nattens trippel

Godkväll Spelvänner! Sverige är i kvartsfinal! Igår fick vi klirr på kontot även om det blev lite mindre än vad jag hoppats på. Vi fick en push i matchen mellan Finland och Island och när resterande matcher satt så blev alltså oddset räknat utan islandsmatchen. Inatt blandar jag matcher från Puerto Rico och NBAs summerleague. Lakers blir dock grunden jag jag bygger på. Haka på denna trippel.

Ponce – Humacao (Puerto Rico)

Två bottenlag i Puerto Rico och här gör hemmaplansfördelen allt. Båda lagen har 5 raka förluster men inbördes har Ponce vunnit 4 av de 5 senaste mötena på sin hemmabana. -1 poäng till Ponce till 1,83 är taget. Man har dessutom slagit både Bayamon och Santeros på senare tid.

Arecibo – Santeros (Puerto Rico)

Problemen på bortaplan fortsätter för Santeros. Man vill slåss om en topplacering men med bara 27% vunna bortamatcher kommer man inte långt. Nu möter man ett Capitanes de Arecibo som har 5 raka vinster inbördes på hemmaplan och jag tror inte Santeros kan bryta trenden här. -3 poäng till Arecibo till 1,58 spelas

L.A Lakers – Miami Heat (Nba summerleague)

Lakers spelade bra mot ett Sacramento igår som har betydligt intressantare rookies än vad Miami Heat har. Heat fick stryk med 11 poäng mot Golden State och ingen riktig skärpa fanns att finna. Lakers imponerade på mig igår och känslan är att dom löser uppgiften mot ett klenare Heat. Detta blir också nattens singel. Lakers -3 poäng till 1,89 spelas.

Speltips 1: La Lakers -3 poäng @1,89 (5 units)

Speltips 2: Trippel @5,46

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om Basket Speltips 4/7: Lakers skapar grunden i nattens trippel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades