Basket Speltips 4/6: Lille – Roanne (franska Pro B)

Godkväll Spelvänner! Golden State hade en poängfest inatt och gjorde processen kort mot Cavs. Att dom skulle vinna var ju inga bekymmer men underspelet rök tyvärr. Vi hoppar till Frankrike istället och slutspelet i Pro B ligan. Lille – Roanne står på menyn och här skall viktig info kunna få in oss på vinnarspåret igen. Haka på!

Lille – Roanne

Match 2 i denna semifinalserie i franska Pro B som Roanne leder med 1-0 efter en brutal överkörning senast. Siffrorna skrevs till 83-36 och Lille satte bara tvåsiffriga poäng i en enda quarter. Här tror jag 2an Roanne bara vinner mot 5an Lille igen. Mitt under brinnande slutspel har nämligen uppgifter läckt om att lagets 2 stöttepelare och tillika amerikaner Acker och Buckles är påväg till andra klubbar. Acker gjorde bara 4 poäng senast och Buckles 0. Faktum är att Remekun gjorde 16 av lagets 36 poäng som bänkspelare. Det råder alltså inga sköna vibbar i Lille och insatsen senast skvallrar om att ryktena kan stämma. Jag är hursomhelst imponerad över Roannes spel och tror dom kan ta titeln i år. Man har ett flexibelt lag med många spelare som kan göra poäng. Williams och Jackson är stabila och tillsammans med intressanta pjäser som Mbala och Nyakundi så har jag svårt att se Lille studsa tillbaka här. Jag investerar 8 units på Roanne -3,5 poäng ikväll till fina 1,91. Lycka till vid rygg.

✅ Överkörning senast

✅ Harmoni i Roanne jämfört med Kaos i Lille

✅ Roanne har 17 vinster på lagets 20 senaste matcher

⚠ Lille har 5 raka hemmavinster

Speltips: Roanne -3,5 poäng @1,91

Units: 8

Spelstopp: 20:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 4/6: Lille – Roanne (franska Pro B) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades