Basket Speltips 4/5: Parma Perm – Unics Kazan (Ryska VTB United League)

Godmorgon basketfans! Gårdagen bjöd på guld då allt satt. Opava var bara så bra som analysen gjort gällande och vann med hela 14 poäng. Spelet på +6,5 poäng hämtades in till fina 1,90 men likaså spelet på den raka 2an till 3,30. Natten blev inte sämre när Boston återigen vann hemma och den raka 1an till 2,60 satt också. Vi fortsätter på inslaget spår och riktar blickarna mot Ryssland och matchen mellan Parma Perm – Unics Kazan. Häng med!

Matchen

Dags för eftermiddagsmatch mellan Parma Perm och Unics Kazan. Hemmalaget är ligans sämsta hemmalag och Kazan är näst bästa bortalaget. Parma huserar på en 10e plats medans Unics ligger 2a. Inför dagens match har hemmalaget 4 raka förluster och Kazan har 5 raka vinster. Vad som är utmärkande här är att det är hela 10 år sen som Parma Perm slog Kazan och med den usla hemmastatistik man visar upp denna säsong så tror jag knappast man ändrar på det idag. Speciellt inte med tanke på att Kazan vunnit 90.9% av sina matcher i denna liga denna säsong. Jag tänker spela Unics Kazan -5,5 poäng till 1,87 idag. En lina man klivit över i varje vinst sen 2008. Båda lagen har fått gott om vila inför detta möte och skadeläget i varje trupp ser bra ut. Lycka till vid rygg.

✅ Kazan har inte förlorat mot Parma Perm på 10 år

✅ Sämsta hemmalaget mot näst bästa bortalaget

✅ Kazan ligger på samma poäng som 1an Cska Moskva och jagar topplaceringen

⚠ Man möts inte så ofta i denna liga, har Parma Perm nåt ess i rockärmen?

Speltips: Unics Kazan -5,5 poäng @1,87

Units: 6

Spelstopp: 15:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 4/5: Parma Perm – Unics Kazan (Ryska VTB United League) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades