Basket Speltips 4/10: Tenerife – Breogan

Godkväll basketfans! Spanska ACB har dragit igång och därmed en av mina favoritligor. Här ska vi se Tenerife ta emot nykomlingen Breogan från Leb Oro ligan. Häng med på detta speltips nedan.

Tenerife – Breogan

Omgång 2 i spanska ACB blir Breogans första match i landets högsta liga. Tenerife fick stryk mot Real Madrid i omgång 1 men det var fullt väntat. Dock fanns det mycket bra att ta med sig från den matchen och jag tror Tenerife har nåt bra på gång denna säsong. Lagets tysk Stieger stod för en solid insats med 11 poäng samtidigt som lagets playmaker Bassas stod för 8 poäng och 8 assist. Saiz gjorde även han en stabil insats med 10 poäng och 7 rebounds. Detta mot jättarna i Real och dessa 3 spelare bör kunna få ännu bättre siffror mot ett betydligt svagare motstånd i nykomlingen Breogan. Gästerna bör få ett brutalt uppvaknande här och linan på -9,5 poäng till Tenerife till fina 1,90 hugger jag direkt. Breogan lär få inrikta sig på att försöka klara nytt kontrakt denna säsong men borta mot Tenerife bör man ha en alldeles för svår uppgift. Stor skillnad på botten och toppen i denna liga och Tenerife är ett slutspelslag som rök i kvartsfinal mot Real Madrid förra säsongen. Jag tror på blowout här och spelar 5 units på Tenerife -9,5 poäng till 1,90. lycka till vid rygg.

✅ Tenerife har matchtempo i kroppen efter en genomkörare mot Real madrid

✅ Breogan är nykomlingar som får inleda på bortaplan

✅ Bra insats från lagets viktiga pjäser senast

⚠️ Tenerife kan bli sin egna värsta fiende om man kommer in med underskattning här

Speltips: Tenerife (benämns som CB Canarias på vissa sidor)  -9,5 poäng @1,90

Units: 5

Spelstopp: 21:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 4/10: Tenerife – Breogan till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades