Basket Speltips 30/9: Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves

Godkväll basketfans! 1 av 2 spel satt igår när vi fick se Celtics släppa en 22 poängsledning till Hornets. Tyvärr stod bänkspelarna för en usel insats och Celtics förlorade en match som man förmodligen aldrig släppt om det varit under ordinarie säsong. Underspelet satt dock fint och inatt har vi en finfin match att se fram emot. Golden State warriors tar emot Minnesota Timberwolves. Idén är klar. Hänger du med?

Warriors – T’wolves

Warriors ser i det närmaste oslagbara ut denna säsong. Big four i form av Curry, Klay, Green och Durant får nu alltså sällskap av värvningen Cousins. Dock kommer Cousins inte till spel inatt pga skada och tränare Kerr spelar istället unga Damian Jones. Trots detta måste man se Warriors som stora favoriter och vi kanske även får se svenska Jonas Jerebko debutera i warriorströjan denna match.

Timberwolves uppladdning inför säsongen är dock kantat av bekymmer. Lagets Guard Jimmy Butler har begärt att få bli tradad från klubben och har skapat stora rubriker. Han kommer inte till spel inatt och det är naturligtvis ett stort avbräck för T’wolves. Man ställer dock en bra startfemma på banan med Teague, Towns, Rose, Wiggins och Gibson. Men hur agerar man utan lagets ledare Butler och utan någon riktig Guard att fylla upp hans plats med?

Golden State är kända för sitt publikfrieri på hemmaplan och jag har svårt att tänka mig att man skulle låta denna matchen rinna en ur händerna. Warriors -5 poäng till 1,71 känns helt klart spelvärt och jag degar in med 7 units trots att det är en försäsongsmatch. Rivaliteten mellan lagen gör också att faktumet att det är en ”betydelselös” match spelar mindre roll. Gnistan kommer finnas där ändå. Lycka till vid rygg.

✅ Hela big four kommer till start

✅ Golden State förlorar ytterst sällan på hemmaplan

✅ Kaos i Timberwolves som blir utan Butler

⚠️ Försäsong

Speltips: Golden State -5 poäng @1,71

Units: 7

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 30/9: Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades