Basket Speltips 30/7: Kuba – Dominikanska republiken

Godkväll Spelvänner! Efter 9 av 10 satta spel så missades Maxbeten grovt. Sport är bra underligt ibland. Jag borstar av mig gruset och tror mig ha funnit nåt riktigt fint till inatt. Kuba – Dominikanska republiken står på menyn och här får vi fint värde på favoriten i matchen. Haka på!

Matchen

Kuba tragglar på med sin landslagsbasket men inte är den vacker. 9 raka förluster och inte en vinst sen 2016. Idag ska man möta storväxta Dominikaner som dessutom vet hur man lirar basket. Inbördes har Kuba aldrig slagit sina gäster och jag ser det inte som att man skall ha chans att göra det denna match heller. Visst nu var det längesedan lagen möttes men sett till trupperna så är oddssättningen skev här. -4,5 poäng på dominikanska republiken ger hela 1,91. Ett odds jag bara måste hugga på. Dominikanska förlorade senast mot Bahamas med en viss Buddy Hield i spetsen med endast 1 poäng. En nba spelare gör en otrolig skillnad i dessa lag. Mötet innan mellan lagen vann Dominkanska med 96-63 så visst gör Hield en otrolig skillnad för sitt Bahamas. Kuba har inte direkt några spelare av större kaliber men håll däremot koll på Liz och Montero i Dominikanskas trupp. Liz var poängbäst med 23 poäng mot Bahamas och kan få möjligheten till lekstuga här om resten av truppen gör sitt jobb. 6 units investerar jag på spelet. Lycka till vid rygg.

✅ Kuba har aldrig slagit sina gäster

✅ 9 raka torsk för hemmalaget

✅ Liz och Montero

⚠️ Nästan en hel månad sen lagen spelade, vilka har slappat mest?

Speltips: Dominkanska republiken -4,5 poäng @1,91

Units: 6

Spelstopp: 00:30

Spelbolag: Leovegas, 200% upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 30/7: Kuba – Dominikanska republiken till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades