Basket Speltips 30/6: Angola – Egypten (VM-Kval, Maxbet)

Godkväll basketfans! 1 missad match på gårdagens fyrling. Mozambiques tredje quarter var helt enkelt katastrofalt dålig. Ryssland räddade upp dagen när singeln spelades där. Man var helt enkelt numret för stora för Belgien. Såhär i månadsslutet så spänner jag bågen och ger mig på en maxbet. Matchen är synad i sömmarna och det är mötet mellan Angola – Egypten som fångat mitt intresse. Häng med!

Angola – Egypten

Angola är en vinst ifrån att säkra avancemang till omgång 2 i afrikanska VM-kvalet. Laget leder sin grupp och ikväll får man chansen att avancera inför hemmafansen. Man har 3 raka vinster på hemmaplan inför kvällens möte och motivationen lär vara på topp. Egypten behöver inte vinna ikväll för att avancera. Vinst i nästa omgång mot Marocko på hemmaplan tar även Egypten till nästa omgång. Egyptens tränare hintar om i presskonferenser att man kan vila en del spelare ikväll även om man åker med full trupp. Hemmalaget möter alltså ett Egypten ikväll som man aldrig förlorat mot i de 4 matcher som lagen mötts. Då skall nämnas att 3 av dessa möten varit i Egypten. Jag tror motivation och hemmaplan gör den stora skillnaden här och spelar 10 units på Angola -2 poäng till 1,90. Lycka till vid rygg.

✅ Angola har aldrig förlorat mot Egypten

✅ Vid seger är man klar för avancemang

✅ 3 raka segrar på hemmaplan

⚠ Egypten spelar med mindre press

Speltips: Angola -2 poäng @1,90

Units:10/10

Spelstopp: 20:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr, ange FD10BET

Kom ihåg att ett maxbet inte är detsamma som en garanterad vinst. Spela aldrig för mer än vad plånboken tillåter. Detta är mitt maxbet och vad jag tror på och man ryggar såklart på egen risk.

Tipsa om Basket Speltips 30/6: Angola – Egypten (VM-Kval, Maxbet) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades