Basket Speltips 30/5: MoraBanc Andorra – Barcelona (Spanska ACB)

Goddag basketfans! Igår ordnade Real Madrid klirr i kassan. Jag stannar i Spanien och letar guld och EUREKA! Jag tror mig ha hittat en hel guldtacka. Nu gäller det bara att se om den är äkta också. Haka på för här är matchen mellan MoraBanc Andorra – Barcelona och spelet jag tänkt mig ger hela 3,10x degen.

MoraBanc Andorra – Barcelona

Andorra vann första mötet i denna kvartsfinalserie med hela 94-76 på bortaplan. Barcelona som inte alls ska förknippas med samma kvalité som fotbollslaget lever alltså farligt här. Faktum är att man inte alls imponerat på bortaplan i denna säsong. Något som kostade laget mycket i racet om att vinna serien. Man slutade trea och det var pga sitt hemmaspel. Är ett hårt matchat Barca som lirat europaspel slutkört här? Det är iallafall jag inne på. Andorra slutade 6a i serien men ryckte upp sig betydligt på slutet och har alltså här ett gyllene läge att ta en 2-0 ledning mot Barcelona på hemmaplan. Just hemma har man varit starka med 8 vinster på lagets 9 senaste matcher. Efter blowouten senast kommer man med självförtroendet på topp och hemmafansen lär göra allt för att lyfta sitt lag till ännu en seger. Barcelona har haft det svårt här och inte vunnit sen 2015. I seriespelet vann Andorra sin hemmamatch mot Barca med 10 poäng och senast borta alltså med 18 poäng. Mitt lir blir MoraBanc Andorra -2,5 poäng till otroliga 3,10x smeten. Lycka till vid rygg.

✅ MoraBanc vann första mötet med 18p på bortaplan

✅ Hemmastarkt mot halvdant bortalag

✅ Barca har inte vunnit här sen 2015

⚠ Barcelona kan sprattla till emellanåt med jätteinsatser.

Speltips: MoraBanc Andorra -2,5 poäng @3,10

Units: 6

Spelstopp: 19:45

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 30/5: MoraBanc Andorra – Barcelona (Spanska ACB) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades