Basket Speltips 30/1: Guangzhou – Beijing Ducks

Godmorgon Spelvänner. Nattens NBA rek gick strålande när Bucks ordnade fint plus på spelkontot. Giannis och Co blev för mycket tillslut för 76ers och man kunde vinna matchen med 12 poäng. Jag har under natten spanat in en match från Kinesiska CBA och även om oddset är lite lägre så tycker jag det finns spelvärde i matchen mellan Guangzhou och Beijing Ducks. Häng med!

Matchen

I kina spelar man precis som i nba 12 minuters Quarters till skillnad från övriga världen där man spelar 10 minuter. Det är ofta poängrika matcher och rock n roll från start till slut. Guangzhou ligger på en 10e plats och tar idag emot Beijing Ducks som ligger 6a. Man har 3 vinster på senaste 5 matcherna medans Beijing har 4 vinster på senaste 5. Vad som är noterbart dessa lag emellan är att Guangzhou har notoriskt svårt för just Ducks. Senaste 7 mötena lagen emellan har slutat med vinst för Ducks och på de 14 gånger lagen mött varandra har Guangzhou endast vunnit 3 gånger.

Både historiken och formen på lagen övertygar mig här och ser man till + – statistik på gjorda kontra insläppta poäng så har Guangzhou -32 poäng medans Ducks har +121. Jag väljer att spela utan handikapp här och spelar den raka 2an till 1,58x insatsen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Beijing Ducks, rak 2a @1,58

Units: 7

Spelstopp: 12:35

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 30/1: Guangzhou – Beijing Ducks till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades