Basket Speltips 3/5: Pardubice – Opava (Tjeckiska NBL)

Godmorgon Basketfans! Nattens spel på att Clint Capela skulle göra över 25 poäng tillsammans med sina returer blev klart redan i tredje quartern. Chockerande nog så förlorade Rockets matchen efter att ha hämtat in 19 poängs underläge. När Harden och Co sen ledde med 5 så trodde nog de flesta att det var klart. Men Jazz slog tillbaka ännu en gång och vann med 116-108. Nya nba matcher inatt men innan dess ska vi kolla in matchen mellan Pardubice och Opava. Häng med!

Matchen

Semifinal i den tjeckiska ligan. 2an Pardubice tar emot 3an Opava. Detta är andra mötet lagen emellan. Första mötet vann Opava med 79-69. Lagen hade 2 väldigt olika vägar hit. I kvarten slog Opava 6an Olomoucko med 4-0 i matcher medans Pardubice fick slåss med näbbar och klor mot 7an Usti n Labem och vann med 4-3 i matcher. 2 av dessa matcher gick dessutom till förlängning. Gästerna i kvällens match är således obesegrade i slutspelet hittills och ser riktigt bra ut för dagen. Pardubice såg slitna ut i förra matchen och trots hemmaplansfördel kunde man inte hitta krutet som behövdes. Här spelar jag 2 spel på matchen. Jag investerar 7 units på Opava +6,5 poäng till 1,90 men provar också 3 units på den raka 2an till hela 3,30. Man har trots allt vunnit 2 av lagens 3 senaste möten. Man har fått en betydligt smidigare resa och har prickat formen lagom till slutspelet. Lycka till vid rygg.

✅ Formen

✅ Man vann förra mötet

✅ Obesegrade i slutspelet

⚠ Det är 2an mot 3an, hemmaplan kan göra mycket

⚠ Pardubice var det bättre laget i grundserien

Speltips 1: Opava +6,5 poäng @1,90 (7 units)

Speltips 2: Opava att vinna matchen @3,30 (3 units)

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 3/5: Pardubice – Opava (Tjeckiska NBL) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades