Basket Speltips 3/5: Bayern München – Alba Berlin (Final i tyska BBL)

Godmorgon basketfans! Igår hade vi marginalerna på vår sida då Prometheus bombade 3 poängare och spelet på under 160,5 poäng hängde löst. Men när slutsignalen ljöd skrevs siffrorna till 79-81 och spelet satt. Vidare till Tyskland och matchen mellan Bayern München – Alba Berlin. Dags för final i tyska BBL. Häng med!

Matchen

1an Bayern mot 2an Alba Berlin. Vägen till finalen har sett liknande ut för båda lagen. Skakiga kvartsfinaler där det krävdes 5e avgörande för båda 2 för att ta sig vidare. I semifinalerna började kvalitén lysa igenom och Alba blev klara efter 3 raka vinster mot Ludwigsburg och Bayern blev klara efter 3-1 mot Bamberg.

Senast Alba Berlin besökte München vann man med hela 19 poäng. Den matchen skall man dock inte dra för stora slutsatser kring förutom att Bayern vet att Alba Berlin kan starta sina matcher i rasande tempo. Idag tror jag på ett Bayernförsvar som är taggat till max och jag hämtar mitt spel på ÖVER/UNDER marknaden.

Som ni kan se så har de inbördes mötena svårt att nå upp till 170 poäng. Jag lirar därför Under 169,5 poäng i matchen till 1,70. En lina man alltså inte klivit över de senaste 15 gångerna som lagen möts. Lycka till vid rygg.

✅ Final, mycket nerver och försvaren taggade till max

✅ Lagen har inte klivit över linan på 15 senaste matcherna inbördes.

✅ Bayern hemma

⚠ Alba Berlin har ett par vassa skyttar och har klivit över linan mot svagare motstånd

Speltips: UNDER 169,5 poäng @1,70

Units: 7

Spelstopp: 15:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus. Sätt in 2000kr spela med 3000kr. Ange FD10BET

Tipsa om Basket Speltips 3/5: Bayern München – Alba Berlin (Final i tyska BBL) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades