Basket Speltips 3/4: Michigan – Villanova (NCAA)

Godkväll Spelvänner! April månad kunde inte ha startat bättre. Detroit vann igår mot Brooklyn och vi kunde inkassera ännu en vinst. Det hettade till rejält i slutet på matchen då Drummond och Acy råkade i luven på varandra och fick varsin enkelbiljett till omklädningsrummet. Pistons kunde dock kontrollera matchen och hoppet om slutspelsplats lever vidare för Detroitlaget. Inatt är det speluppehåll i nba men det finns en grym match att följa ändå. Det är dags för final i NCAA och det är härifrån jag hämtar kvällens speltips. Matchen är mellan Michigan och Villanova. Häng med!

Michigan – Villanova (Final NCAA)

Dags för den här säsongens giganter att göra upp om titeln. Michigan var i final senast 2013 där man förlorade och mot Loyola i semin var man uträknade i år men lyckades vända i andra halvan och får alltså möta Villanova i final. Villanova har däremot krossat allt sitt motstånd i slutspelet och vunnit med 2 siffrigt i samtliga matcher. Senast mot Kansas satte man nytt rekord i NCAA med 18 gjorda 3 poängare och under hela säsongen har Villanovas spelsätt liknats vid Houston Rockets. Det är ett lag och en tränare med rutin då man vann turneringen senast 2016.

Michigan har fått förlita sig på sin defensiv i sin resa till finalen och har lyckats hålla nere tempo i sina matcher som framgångsrecept. Men att försvara sig mot ett Villanova som skjuter mest 3or i NCAA och som har en träffprocent som är överlägset bäst tror jag blir en övermäktig uppgift. Villanova har dessutom ett försvarsspel själva som är bland de bättre i ligan. En final är dock alltid en final så jag väljer en lite lägre lina och spelar Villanova -4,5 poäng till 1,62. Lycka till vid rygg.

Speltips: Villanova -4,5 poäng @1,62

Units: 8

Spelstopp: 03:20

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 3/4: Michigan – Villanova (NCAA) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades