Basket Speltips 29/8: Charlotte Hornets – Boston Celtics

Godkväll Spelvänner! Gårdagens spel på Instituto de Cordoba satt kanon och var aldrig hotat. Inatt drar äntligen försäsongen i NBA igång och ett kanonmöte direkt i Charlotte Hornets – Boston Celtics. 2 spel är hittade som känns riktigt bra. Haka på!

Charlotte Hornets – Boston Celtics

Hornets ser ut att gå mot ännu en tuff säsong. Man fortsätter satsa på Walker, Williams och Zeller. Inatt ska man alltså ta emot Boston med Kyrie Irving och Hayward tillbaka i startfemman. Dom här killarna missade hela slutspelet och vi vet ju alla hur bra Boston klarade sig ändå. Man har fått behålla sin bas som var så framgångsrika förra säsongen och kan alltså krydda ytterligare med Irving och Hayward. Det här laget ska bli otroligt intressant att följa i Eastern. Samtidigt är ett stort hinder borta i och med att Lebron numera spelar i Western tillsammans med Lakers. Dock ska denna match ses precis för vad det är. Försäsong innebär minimalt med risker på lagens stora spelare. Jag tror på poängfattigt då Celtics stora framgång ligger i det defensiva spelet. Under 208 poäng i matchen till 1,67 provas. Jag lägger även ett spel på Celtics -5 poäng till 1,70 då de på pappret är det betydligt bättre laget och en spelsugen Irving lyfter hela laget. Lycka till vid rygg.

✅ Irving och Hayward tillbaka i rampljuset

✅ Hornets känns tama i uppladdningen inför säsongen

✅ Lagen har bara spelat över 208 poäng inbördes i 1 av de 6 senaste matcherna

⚠️ Försäsong är försäsong

Speltips 1: Under 208 poäng i matchen @1,67

Speltips 2: Boston Celtics -5 poäng @1,70

Units: 3 (spel 1) 5 (spel 2)

Spelstopp: 01:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 29/8: Charlotte Hornets – Boston Celtics till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades