Basket Speltips 29/6: Andra fyrlingen i VM-kvalet

Goddag alla basketfans! Igår blev det segerjubel när Grekland körde över Israel så singeln satt till 1,76. Senare kunde vi även konstatera att fyrlingen till 7,13x smeten även den satt. Grattis till alla som tog rygg. Ikväll fortsätter jag med ännu en fyrling från VM-kvalet till 5,13x degen. Du hakar väl på?

Bulgarien – Island

Island har imponerat lite grann på mig i detta kvalet. Man ligger 2a i sin grupp och har bjudit upp till dans i matcher jag trodde man skulle få storpisk i. Bulgarien ligger sist i gruppen men det är otroligt jämnt och man behöver verkligen en seger ikväll. Jag tror dock på en jämn tillställning och spelar Island +12 poäng till 1,50.

Elfenbenskusten – Mozambique

Elfenbenskusten som bara har 1 vinst på lagets 9 senaste matcher ska ta emot Mozambique som vann med 13 poäng senast lagen möttes. Gästerna har något mer spets i sin trupp och varför Elfenbenskusten ses som favoriter här tycker jag är märkligt. Mozambique +7 poäng bör räcka en bra bit till 1,50.

Tjeckien – Finland

Tjeckien har gjort det bra senaste tiden med 4 vinster på lagets 5 senaste matcher. Man leder sin grupp även om det är tight. Finland är ett bra lag när man får hem alla stjärnor. Det har man dock inte fått till denna matchen och får förlita sig mer till de inhemska spelarna igen. Tjeckien +9,5 poäng till 1,50 ser jag som ett spel med god chans.

Belgien – Ryssland

Belgien har 8 raka torsk och ska ta emot ett Ryssland fullt med jättar och bra skyttar. Dock har ryssarna en tendens att slappna av på bortaplan och man ska därför inte alltid lita på att det blir en blowout. Ryssarna fixar dock en vinst här och Ryssland -4,5 poäng till 1,51 är dagens bästa spel i min bok för er som letar singlar.

Speltips: Fyrling @5,13

Units: 4

Spelstopp: 17:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr, ange FD10BET

Tipsa om Basket Speltips 29/6: Andra fyrlingen i VM-kvalet till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades