Basket Speltips 29/5: Tenerife – Real Madrid (Spanska ACB)

Goddag basketfans! Trevligt med ännu ett 2 i 1 spel som gick in natten till idag till fina 2,80. Golden State bjöd på en mäktig andra halvlek efter att ha inlett uselt. Tråkigt för Rockets som är laget i mitt hjärta men i betting skall man agera med hjärna. Ikväll har vi slutspelsbasket i Spanien att se fram emot och mötet mellan Tenerife – Real Madrid. Hakar du på?

Tenerife – Real Madrid

Seriesegraren Real Madrid möter 8an Tenerife i match 2 i denna kvartsfinalserie. Real vann första mötet med 83-73 efter en kontrollerad match på hemmaplan. Real har dominerat den spanska basketen och varit ett framgångsrikt lag ute i Europa. Detta trots långtidsskadan på Llull som är av lagets viktigaste spelare. Doncic, Reyes och Campazzo går inte av för hackor dom heller och man har bevisat vilken bredd som finns i truppen. 4 senaste mötena mot Tenerife har slutat med vinst med minst 10 poäng. Hemma som borta. Ikväll tycker jag bolagen är helt fel på det då vi får hela 1,90 på Real -5,5 poäng. Den linan hugger jag direkt på och investerar 7 units på spelet. Skillnaden lagen emellan skall helt enkelt vara för stor här. Lycka till vid rygg.

✅ Real har vunnit 4 senaste mötena med minst 10 poäng

✅ 1an mot 8an

✅ Real har alla viktiga pjäser tillgängliga

⚠ Kan hemmastödet få Tenerife att spela över sin förmåga?

Speltips: Real Madrid -5,5 poäng @1,90

Units: 7

Spelstopp: 22:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 29/5: Tenerife – Real Madrid (Spanska ACB) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades