Basket Speltips 28/9: Instituto de Cordoba – Quimsa (Argentina)

Instituto de Cordoba – Quimsa

Godkväll Spelvänner! Igår drabbades vi av en riktig näsbränna när Strasbourg ledde med 5 poäng med 10 sekunder kvar till halvtid. Med 1 sekund kvar på klockan så satte Le Portel en 3a och vårt handikappspel på -2,5 poäng gick om intet. Otroligt surt och man hoppas vi har marginalerna på vår sida nästa gång. Inatt hämtar jag tipset från Argentina och matchen mellan Instituto de Cordoba – Quimsa. Spana in detta.

Instituto de Cordoba – Quimsa

Hemmastarka Cordoba som bara har 2 förluster på hemmaplan på lagets 20 senaste matcher har startat Torneo super 20 på bästa sätt med vinst mot Libertad. Quimsa vann mot Olympico i en väntad seger. Inbördes har Quimsa otroligt svårt på bortaplan mot Cordoba och man avslutade förra säsongen med 2 bortaförluster mot nattens rivaler. Faktum är att man bara vunnit borta 1 gång mot Cordoba sen man hamnade i samma serie.

Jag tänker spela Cordoba -3 poäng till fina 1,72 ikväll. Jag investerar 6 units på spelet då jag tycker värdet är såpass bra. Cordobas fina hemmaspel mot ett svajigt Quimsa som framförallt på bortaplan har väldigt svårt mot sina motståndare gör att spelet känns stabilt. Lycka till vid rygg.

✅ Instituto de Cordoba har bara 2 förluster på senaste 20 hemmamatcherna

✅ Man började denna säsong med vinst mot Libertad som är ett svårare motstånd än Quimsa

✅ Quimsa är väldigt svajiga, framförallt på bortaplan

✅ Inbördes har Quimsa bara vunnit 1 gång på bortaplan mot Cordoba på 8 försök

⚠️Quimsa både ger och tar. Kan överprestera emellanåt.

Speltips: Instituto de Cordoba -3 poäng @1,72

Units: 6

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 28/9: Instituto de Cordoba – Quimsa (Argentina) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades