Basket Speltips 28/7: Fajardo – Bayamon (Maxbet)

Fajardo – Bayamon

Godkväll Spelvänner! Morgonens rek på Bay Hawks var även den helrätt och vinsterna fortsätter trilla in. Inatt tänker jag ge mig på ett maxbet. Jag anser att bolagen är helt ute och cyklar i matchen mellan Fajardo – Bayamon. Spana in mina tankar nedan.

Matchen

Ni vet när ett topplag av någon anledning har oerhört svårt mot ett mittenlag som alla andra tycks kunna slå. En sådan match har vi att se fram emot inatt. Fajardo har förmågan att höja sig på hemmaplan och slå topplag som Capitanes vilket man gjorde för 2 matcher sen med hela 91-78. Sådana insatser har gjort att Fajardo är ligans tredje bästa hemmalag. Visst möter man Bayamon som är ligans bästa bortalag men här snackar vi om en nemesis för gästerna. Fajardo är laget som Bayamon bara inte kan slå på bortaplan. 5 senaste mötena lagen emellan när Fajardo haft hemmaplan har slutat med just hemmavinst. Inget av lagen är back to back här och har alltså kunnat ladda fullt för detta möte. Bayamon kommer med 3 raka torsk till denna match där man ändå bränt mycket krut mot Piratas och ett dubbelmöte mot Capitanes. Fajardo har dock 2 raka hemmasegrar mot just Capitanes och Santeros. Raka 1an till 2,15 spelas och 10/10 units investeras. Spela efter egen plånbok och trots att formen är god och jag tror extremt mycket på denna match så kan självklart fortfarande allt hända. Lycka till!

✅ Fajardo har 5 raka hemmasegrar mot gästerna

✅ Bayamon har 3 raka förluster inför denna match

✅ Fajardo är ligans 3e bästa hemmalag och höjer sig ofta mot topplagen

⚠️ Bayamon har fått 1 dags längre vila även om inget av lagen är back to back.

Speltips: Fajardo vinner matchen @2,15

Units: 10/10

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 28/7: Fajardo – Bayamon (Maxbet) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades