Basket Speltips 28/6: Grekland grundidé i VM kvalsfyrling

Goddag Basketfans! Kvalet till Basket-VM är äntligen här. Efter några dagars riktig torka på basketmarknaden så kan jag djupdyka i matcher igen. Till kvällens matcher har jag Grekland som klara favoriter mot Israel. Jag bygger en fyrling med den matchen som grundidé. Haka på!

Israel – Grekland

Grekland är fortfarande ett av de bästa landslagen i Europa. Med Både Olympiakos och Panathinaikos på den stora scenen så har man mycket bra spelare att välja bland. Israel är dock på uppåtgående och det är alltid jobbigt att möta dom i deras hemmaborg. Grekerna ska dock vara för tunga här och jag spelar Grekland -3,5 poäng till 1,76.

Sverige – Lettland

Svensk basket går sakta sakta framåt men man har långt kvar till att kunna mäta sig med jättarna i Lettland. Sverige har småchockat på hemmaplan tidigare och därför ställer jag ner handikappet något. Lettland -3,5 poäng till 1,58 blir spelet här.

Slovenien – Spanien

Tidigare europamästarna Spanien åker till Slovenien för att hämta hem ännu en seger. Slovenien är dock inga duvungar och kan har stört många storlag på sin hemmaplan. Kvalitén i Spanien går däremot inte att ta miste på och gör man bara jobbet här ska det inte vara nåt snack. Spanien -2,5 poäng till 1,71 spelas.

Turkiet – Ukraina

Turkisk basket börjar bli riktigt bra och Turkiets hemmastatistik är grym. Ukraina har många stora spelare men man saknar skarpa 3 poängsskyttar. Kan turkarna bara försvara under egen korg ska man klara denna uppgiften galant. Turkiet -4 poäng till 1,50 spelas.

Speltips 1: Grekland -3,5 poäng @1,76 (6 units)

Speltips 2: Fyrling @7,13 (3 units)

Spelstopp: 18:30

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr, ange FD10BET 

Tipsa om Basket Speltips 28/6: Grekland grundidé i VM kvalsfyrling till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades