Basket Speltips 28/4: Mogi das Cruzes – Flamengo

Godmorgon basketfans! Dags att studsa tillbaka efter en period där bollen snurrat flera varv i korgen utan att vilja trilla i. Vi ska till Brasilien och första semifinalmötet mellan Mogi das Cruzes och Flamengo. Nu kör vi!

Mogi das Cruzes – Flamengo

Dags för 1an Flamengo att möta 4an Mogi på sin väg mot finalen. Sett till säsongen så är det svårt att tro på nåt annat än att det blir just Flamengo och Paulistano som slutar i final. Inför detta möte kommer serieledaren med inte mindre än 10 raka bortavinster. Man städade undan Minas i tre raka matcher i kvartsfinalen och fick vila 8-delsfinalen just pga att man vann serien. Mogi fick spela 1 match mer i kvartsfinalerna för att ta sig till semin mot Flamengo. Gästerna har bara förlorat 1 match på lagets 20 senaste matcher och den kom mot förmodade finalmotståndet Paulistano. Inbördes har Flamengo vunnit de 6 senaste mötena mot Mogi och i en matchserie som spelas bäst av 5 så är en bra start otroligt viktigt. Skadeläget ser bra ut i båda lägren och jag tror på en underhållande match men där Flamengo måste ses som klara favoriter. Att jag då får hela 1,85 på -2,5 poäng på Flamengo måste ses som ett guldodds. Jag investerar 8 units på spelet innan oddset går ner. Något jag tror kommer hända under dagen. Lycka till vid rygg.

✅ Flamengo är i kanonform med endast 1 förlust på lagets 20 senaste matcher

✅ Inbördes har man 6 raka vinster mot Mogi

✅ 10 raka vinster på bortaplan

⚠ Slutspel är slutspel, hemmaplan gör mycket

⚠ Mogi förväntas inte vinna, tar bort en del press

Speltips: Flamengo -2,5 poäng @1,85

Units: 8

Spelstopp: 19:00

Liga: Brasilianska NBB

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

 

Tipsa om Basket Speltips 28/4: Mogi das Cruzes – Flamengo till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades