Basket speltips 27/7: Capitanes – Piratas (Puerto Rico)

Godkväll Spelvänner! Gårdagens speltips satt fint när Piratas gjorde jobbet mot ett uruselt San German. Inatt skall man dock spela borta mot ligans bästa hemmalag Capitanes. Här är idén solklar och jag kommer investera 8 units på nattens spel. Formen är helt klart på uppåtgående så jag tycker vi fortsätter på inslagen väg med detta speltips. Haka på!

Matchen

Capitanes är just nu ligans bästa hemmalag med endast 1 förlust på lagets 10 senaste matcher i hemmaborgen. Till denna match kommer man fulla av självförtroende efter att ha slagit serieledaren Bayamon senast. Man har dessutom kunnat slipa på detaljerna då man fått 1 dags längre vila än sina gäster. Att man dessutom har 8 raka hemmasegrar gör ju inte saken sämre. 9 vinster och 2 förluster mot Piratas på sin hemmabana är statistik som är svår att bortse ifrån och nog ska man ses med god chans att kunna vinna inatt.

Piratas har hackat lite i sitt bortaspel senaste tiden. 2 vinster på lagets 5 senaste matcher på resande fot där några matcher varit mot mediokert motstånd talar sitt tydliga språk. Jag tror på Capitanes inatt och spelar -3,5 poäng till 1,84. Investeringen blir hela 8 units och jag önskar alla som tar rygg ett stort lycka till.

✅ Capitanes hemmaspel med endast 1 förlust på lagets 10 senaste matcher

✅ Piratas är backtoback

✅ Gästernas vacklande bortaspel senaste tiden

⚠️ Två jämna lag tabellmässigt

Speltips: Capitanes -3,5 poäng @1,84

Units: 8

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket speltips 27/7: Capitanes – Piratas (Puerto Rico) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades