Basket Speltips 27/7: Canterbury Rams – Bay Hawks (Nya Zeeland)

Godmorgon basketfans! Visst var Capitanes numret för stora för ett Piratas som var back to back. Analysen och spelet satt plättlätt och vi kunde casha in ännu en vinst. Tidigt denna morgon spelas en intressant match på Nya Zeeland och det är mötet mellan Canterbury Rams – Bay Hawks jag spanat in. Haka på idén nedan.

Matchen

Canterbury Rams befinner sig i ett riktigt djupt hål just nu med endast 1 vinst på lagets 6 senaste matcher. Att vinsten dessutom krävde övertid på hemmaplan mot sistaplacerade Manawatu Jets säger en hel del om formen laget befinner sig i. Idag möter man Bay Hawks vars form pekar helt åt andra hållet med 5 vinster på lagets 6 senaste matcher. Inbördes har Hawks vunnit båda mötena hittills denna säsong varpå man senast man besökte Canterbury vann med hela 91-76. En stor anledning till Hawks nyfunna kanonform måste signeras Prewster och Newtons reboundspel. Båda spelarna levererar fina poäng framåt men det är framförallt under egen korg som man sällan bjuder på några returer på skotten utifrån. Canterbury har dessutom många frågetecken på sin bänk och fick spela med väldigt liten trupp senast. Läget ser inte förbättrat ut till denna matchen så håller bara Hawks uppe tempo tror jag man har stor chans att springa sönder sitt motstånd idag. Hursomhelst så pekar lagens formkurvor åt 2 helt olika håll och jag har svårt att se att Rams ska kunna hålla emot ett välskjutande Hawks här. 5 units investeras på Hawks -1,5 poäng till finfina 1,90. Lycka till vid rygg.

✅ Lagens form

✅ Prewster och Newtons reboundspel för gästerna

✅ Småskador på stora delar av Rams trupp

⚠️ Det skiljer bara 4 poäng mellan lagen i tabellen

Speltips: Bay Hawks -1,5 poäng @1,90

Units: 5

Spelstopp: 09:00

Spelbolag: Leovegas, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 27/7: Canterbury Rams – Bay Hawks (Nya Zeeland) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades