Basket Speltips 27/12: Darussafaka – Olympiakos (Maxbet)

Goddag basketfans! Senaste reken här på hemsidan satt fint när Boston fixade biffen på övertid. Igår satt även spelet på Clippers som postades i baskettråden på fb. Ikväll är det dags för årets sista maxbet från min sida och jag hämtar det från Euroleague och mötet mellan Darussafaka – Olympiakos. Haka på!

Darussafaka ligger hopplöst på en 16e plats och alltså sist i Euroleague. Visst har det varit en se och lär säsong men man trodde nog ändå att man skulle ha lite mer att sätta emot Europas topplag då man själv vill räkna in sig i den skaran. Ikväll ska man ta emot Olympiakos, ett lag man aldrig slagit och som dessutom visar upp extremt fin form. Gästerna har bara 1 förlust på lagets 10 senaste matcher och kommer till detta möte med 6 raka segrar i ryggen. Man huserar på en 5e plats i tabellen på 18 poäng och kan närma sig topptrion vid vinst ikväll. Det här är en match där grekerna bara skall åka och göra jobbet och fixa vinsten. Darussafaka ligger som sagt sist men har också bara 2 poäng. Man räcker helt enkelt inte till.

Inbördes har lagen mötts 3 gånger tidigare, samtliga har slutat med Olympiakosvinst. Jag tänker lira Olympiakos -3 poäng till 1,57 på Mansionbet. Investeringen blir alltså ett maxbet där 10/10 units slantas in. Linan har man klarat i samtliga möten.

Darussafaka har alltså 12 raka förluster i Euroleague medans Olympiakos har vunnit 6 av lagets 7 senaste matcher i turneringen. Spanoulis spelar strålande för gästerna och satte 21 poäng och 8 assist mot Gran Canaria senast. Grekernas styrka är defensiven där man är tredje bästa laget i Euroleague. Darussafaka kommer alltså få svårt att bryta igenom och en Spanoulis på spelhumör kan bräcka vilket försvar som helst offensivt.

✅ Darussafaka är sämst i Euroleague med 12 raka förluster

✅ Olympiakos är formstarkast med 6 segrar på de senaste 7 matcherna

✅ Spanoulis lirar sin bästa basket på länge

⚠️ Underskattning

Speltips: Olympiakos -3 poäng @1,57

Units: 10

Spelstopp: 18:15

Spelbolag: Mansionbet, 100% bonus upp till 500kr här.

Tipsa om Basket Speltips 27/12: Darussafaka – Olympiakos (Maxbet) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades