Basket Speltips 27/1: Tubingen Tigers – Frankfurt Skyliners

Goddag Spelvänner! Just när man trodde att man skulle slippa stå på fel sida marginalerna så var det där igen igår när Strasbourg bara mäktade med att vinna med 3 poäng när reken var på -3,5. Från en period med 5 satta spel och bara 1 förlust så togs man ner på jorden igen när reken alltså bommade med 0,5p. Nattens rek på Pacers gick tyvärr i samma tecken. Cavaliers insats kommer snackas upp men jag tyckte faktiskt det var Pacers som inte kom upp i nivå. Nog om det gamla, dags för ny match. Denna gång från tyska BBL och matchen mellan Tubingen Tigers och Frankfurt Skyliners även kallade Fraport på vissa bolag. Haka på!

Matchen

Tubingen ligger sist i Tyska BBL med endast 1 vinst på hela 18 matcher. Frankfurt ligger på en 9e plats med 20p och jagar topp 8 som innebär slutspel. Bortaspelet måste bli bättre om man ska nå en slutspelsplacering och därför passar kvällens uppgift perfekt. Frankfurt har hela 7 raka segrar mot Tubingen och man får gå tillbaka hela vägen till 2014 för att hitta en Tubingenvinst. Jag tror väldigt hårt på en seger för Frankfurt ikväll. Senaste 2 mötena när man haft hemmaplan mot Tubingen så har man vunnit med 27 respektive 20 poäng. Förra säsongen var det tightare matcher mellan lagen men då var inte Tubingen hopplöst sist heller. Jag väljer att spela Frankfurt Skyliners -3,5 poäng till 1,70x insatsen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Frankfurt Skyliners -3,5 poäng @1,70

Units: 7

Spelstopp: 20:30

Spelbolag: 10Bet, alla nya kunder får 100% bonus upp till 2000kr via denna länk 

 

Tipsa om Basket Speltips 27/1: Tubingen Tigers – Frankfurt Skyliners till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades