Basket Speltips 26/9: Le Portel – Strasbourg (Franska Pro A)

God eftermiddag alla basketfans! Äntligen sätter de stora europeiska ligorna igång och i mitten på oktober börjar även NBA dra igång. Som man har längtat! Ikväll står dock fransk basket på menyn och mötet mellan Le Portel – Strasbourg. Haka på!

Le Portel – Strasbourg

Le Portel startade årets säsong på värsta tänkbara sätt. Storförlust mot Boulazac med 82-57 och skada på viktiga Traore. Oklart om han kommer till spel ikväll men bör hursomhelst inte spela fulla minuter med tanke på sträckningen senast. Le Portel missade slutspel förra säsongen och slutade på en 11e plats. Ikväll ska man ta emot fjolårstvåan Strasbourg som fullkomligt manglade bottengänget Cholet i sin första match för säsongen. Siffrorna skrevs till 75-112 och det var vackert spel från Strasbourg från start till mål. Fjolårssäsongen var man ligans näst bästa bortalag och det är framförallt lagets spel i första halvan av matcherna som imponerar. Just det tänker jag ta tillvara på ikväll då jag får hela 1,86x degen på att Strasbourg leder med minst 3 poäng i halvtid. Inbördes har gästerna vunnit de 5 senaste gångerna lagen mötts och jag tror på samma utgång ikväll. Dock gillar jag halvtidslinan mer än matchlinan som i skrivande stund ligger på -5,5 poäng. Jag går alltså på halvtidslinan på -2,5 poäng istället till 1,86. Stort lycka till vid rygg.

✅ Strasbourg gjorde 112 poäng i sin första match för säsongen

✅ Le Portel gjorde bara 57 poäng i sin första match

✅ Strasbourg var fjolårets näst bästa bortalag

✅ Gästerna har vunnit 5/5 möten inbördes

✅ Strasbourg startar ofta i väldigt högt tempo

⚠️ Hemmalaget kommer förmodligen rotera friskt, vad kan det ge för effekt?

⚠️ Man är bättre hemma än borta

 

Speltips: Strasbourg -2,5 poäng i halvtid @1,86

Units: 4

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 26/9: Le Portel – Strasbourg (Franska Pro A) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades