Basket speltips 26/7: Piratas – San German (Puerto Rico)

Piratas de Quebradillas – San German

Godkväll Spelvänner! Reken på Paok – Basel satt som en magnet på kylskåpet och en fin vinst till 2,05 kunde hämtas hem. Har man hängt med i fb gruppen idag fick man även ett fint livetips till 4,33 som satt fint. Inatt lägger jag fokus på basketen från Puerto Rico och mötet mellan Piratas de Quebradillas – San German. Haka på!

Matchen

Piraterna från Quebradillas har vacklat lite på slutet men har repat sig och har nu 2 raka vinster inför kvällens möte med ligans absolut sämsta bortalag San German. Gästerna spelade en förlängningsmatch senast den 24e så den sitter i benen samtidigt som Piratas fått 1 dags längre vila. På hemmaplan har ändå Piratas vunnit 68,8% av sina matcher medans San Germans bortavinstprocent är pinsamt låga 12,5%. Inbördes har Piraterna från Quebradillas kölhalat gästerna hela 7 senaste gångerna då man haft hemmafördel och jag tror inte det blir annorlunda inatt. Jag väljer dock att kliva ner något i handikapp och nöjer mig med -3,5 till 1,62. Jag investerar 7 units på spelet och tror på god vinstchans här. Man har klivit över linan i samtliga 7 hemmavinster San German har inte vunnit här sen 2016. Stort lycka till vid rygg och trevlig basketafton

✅ Piratas har återigen positiv form

✅ Piratas har vunnit 7 senaste mötena inbördes på hemmaplan

✅ San German har bara vunnit 12,5% av lagets bortamatcher denna säsong. (Sämsta bortalaget i ligan)

⚠️ Gästerna lyckades pressa Leones och ta matchen till förlängning senast.

Speltips: Piratas -3,5 poäng @1,62

Units: 7

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket speltips 26/7: Piratas – San German (Puerto Rico) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades