Basket Speltips 26/3: JL Bourg – Le Mans (Franska LNB)

Goddag Spelvänner! Efter några dagars välbehövlig semester så är det dags att ta tjuren vid hornen igen. Jag kunde dock inte låta bli att reka den klockrena tyska matchen där Giessen var överlägsna. Grattis till er som hakade på den i fb gruppen. Ikväll möter JL Bourg – Le Mans i Franska högstaligan och här finns det gott om spelvärde. Hakar du på?

Matchen

JL Bourg huserar på en sjundeplats med 10 omgångar kvar av grundserien. Man har dock bara 1 vinst på lagets 7 senaste matcher och har sett riktigt risiga ut. Nu ser man ut att klara sig till slutspelet ändå iom att 4an till 7an ligger på samma poäng. Att man då skulle slå ett Le Mans som ligger 2a i serien på samma poäng som 3an och således har allt att spela för när det kommer till val av motståndare i slutspelet ser jag som knappast troligt. Man är seriens 3e bästa bortalag och möter ett JL Bourg i usel form och som dessutom är sämre på hemmaplan (9a) än vad man är på bortaplan (5a). Dessutom har man inte slagit Le Mans sen 2006 och har bara vunnit 2 gånger på de 16 möten som lagen haft.

Analys

Le Mans har haft en tendens att ibland vara slätstrukna i matcher där det inte funnits en morot men det finns det i detta möte. Dels vann Strasbourg sin senaste match och gick upp på samma poäng som Le Mans. Man vill således inte tappa andraplatsen till en stark rival och dessutom tappa andravalet av motståndare i slutspelet. JL Bourg är i en usel form men av allt att döma så klarar man slutspel ändå. Skillnaden i form och motivation bör fälla avgörandet här och en rak 2a till 1,80 bör absolut testas. Lycka till vid rygg.

Speltips: Le Mans att vinna @1,80

Units: 8

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här.

Tipsa om Basket Speltips 26/3: JL Bourg – Le Mans (Franska LNB) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades