Basket Speltips 25/6: Chicago Sky – Phoenix Mercury (Wnba)

Godkväll basketfans! Kvällens andra rek hämtar jag från Wnba och matchen mellan Chicago Sky – Phoenix Mercury. Här är idén solklar. Haka på!

Chicago Sky – Phoenix Mercury

Vid midnatt svensk tid så tar alltså Sky emot Mercury i Chicago. Sky som brottats med urusla insatser senaste tiden. Man har bara 3 vinster på 12 spelade matcher hittills och 6 raka förluster inför detta möte. Skyttet är katastrofalt dåligt och de gånger man höjt sig i vissa quarters så har det inte hjälpt för man har inte kunnat hålla i det en hel match.

Nu ska man alltså ta emot Mercury som ligger 2a i western Conference och har tagit 10 segrar på lagets 14 inledande matcher. Innan förlusten senast mot Lynx så hade man 8 raka segrar och spelar en riktigt bra basket för tillfället. Inbördes har man vunnit de 4 senaste matcherna mot Chicago Sky och bör alltså ses med god chans att vinna även denna match. Dock så är Mercury lite för bekväma på bortaplan emellanåt och slappnar av i förtid. Jag väljer därför att kliva ner lite på handikapplinan och nöjer mig med att spela Phoenix Mercury -5 poäng till 1,64. Då får vi insatsen tillbaka om Mercury mot förmodan enbart skulle vinna med exakt 5 poäng. Lycka till vid rygg!

✅ Mercury hade 8 raka vinster innan förlusten mot Lynx senast

✅ Chicago Sky har 6 raka förluster

✅ Mercury har vunnit 4 senaste matcherna inbördes

⚠ Ingen väntar sig att Sky ska vinna, kan spela utan press på hemmaplan

Speltips: Phoenix Mercury -5 poäng @1,64

Units: 7

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr ange FD10BET 

Tipsa om Basket Speltips 25/6: Chicago Sky – Phoenix Mercury (Wnba) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades