Basket Speltips 25/11: Traiskirchen Lions – Kapfenberg Bulls

Goddag basketfans! Nattens poängspel mellan Wizards och Pelicans satt tillslut med en del sönderbitna naglar som följd. Visst hade vi en rejäl uppförsbacke när båda lagen sköt 62% i första halvan. Backtoback och således trötthet och skärpa tog dock ut sin rätt i andra halvan och spelet kunde tillslut rättas med grön bock i protokollet. Ikväll har jag spanat in en match från Österrike. Mötet mellan Traiskirchen Lions och Kapfenberg Bulls bjuder på fint spelvärde. Haka på!

Traiskirchen Lions – Kapfenberg Bulls

Lions leder serien efter en fin start men har hamnat i lite onåd på slutet med 4 raka förluster på hemmaplan. Några som däremot står helt på andra sidan formkurvan är Bulls som efter en katastrofal inledning på säsongen vänt på steken och nu kan man känna igen fjolårsmästarna igen. 4 raka segrar och ikväll möter man ett hemmalag som man brukar ha lätt mot. 10 senaste mötena inbördes har Bulls vunnit och med rådande dagsform tror jag helt klart att Bulls har en god chans till seger igen. 1,85x degen på Bulls -2 poäng känns klart spelvärt och jag investerar 5 units. Stort lycka till vid rygg.

✅ Bulls har 4 raka segrar

✅ Lions har 4 raka förluster på hemmaplan

✅ Bulls har vunnit de 10 senaste mötena inbördes

⚠️ Ligan är inte så långt gången

Speltips: Kapfenberg Bulls -2 poäng @1,85

Units: 5

Spelstopp: 17:00

Liga: ABL Österrike

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Basket Speltips 25/11: Traiskirchen Lions – Kapfenberg Bulls till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades