Basket Speltips 24/6: Monaco – Le Mans (Franska Pro A)

Godkväll Spelvänner! Efter en lyckad VM debut rekmässigt för mig där jag satte en 3,20 oddsare så missades hörnspelet igår. Tyvärr blev första halvlek en hörnfest mellan Sydkorea – Mexico och det gjordes totalt 12 hörnor när vi hade spelat under 10. Dags för basket igen och finalen i franska Pro A. Monaco mot Le Mans står på menyn. Haka på!

Monaco – Le Mans

Match 5 ikväll i den franska finalen. 2-2 i matcher och här ska det avgöras vilka som blir franska mästare. Monaco vann första matchen följt av att Le Mans vann 2 raka och nu senast kunde alltså Monaco vinna borta för att få en avgörande match 5 på hemmaplan.

Le Mans har spelat väldigt bra hela slutspelet igenom och finalserien har varit tight hela tiden. Bara 1 match lagen emellan har vunnits med 10 poäng eller mer och då stod Le mans för segern (77-87). Jag tror denna match kommer innehålla samma nerv och intensitet som tidigare matcher och tycker därför att +9 poäng till Le Mans till oddset 1,71 är bra spelvärde. Jag investerar 7 units på spelet. Lycka till vid rygg.

✅ Finalserien har varit väldigt tight

✅ Le Mans har vunnit borta tidigare mot Monaco

✅ Monaco har inte slagit Le mans med mer än 9 poäng på 8 matcher

⚠ Om ledningen är 6-7 poäng i slutet finns risken att man foular mycket.

Speltips: Le Mans +9 poäng @1,71

Units: 7

Spelstopp: 18:30

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr, ange FD10BET 

Tipsa om Basket Speltips 24/6: Monaco – Le Mans (Franska Pro A) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades